OPFRISCURSUS AUTORIJDEN

Zorg dat je weer terug ‘in het zadel’ komt, zodat je weer volledig
zelfstandig en vol zelfvertrouwen kunt autorijden.
Volg een cursus bij Tina!

Zeker de weg op dankzij een opfriscursus autorijden

Bij Autorijschool Tina kun je terecht voor een opfriscursus autorijden binnen Maarssen en de rest van regio Utrecht. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die al tijden niet meer heeft gereden en het autorijden weer wilt oppakken. Ik zorg ervoor dat je jouw zelfvertrouwen weer terugkrijgt en weer als vanouds zult rijden.

Opleiding op maat

De opfriscursus bestaat uit X aantal rijlessen van 60 minuten a € 65.00. Gedurende deze lessen doen we rustig aan, zodat jij eerst alle tijd hebt om aan de auto en het autorijden te wennen. Je moet tenslotte weer wennen aan het andere verkeer en je geheugen opfrissen wat de verkeersregels betreft. Waar nodig geef ik tips en feedback. Vervolgens gaan we verder kijken en met jouw wensen aan de slag. Heb je bijvoorbeeld moeite met rotondes, snelwegen of kruispunten? Dan werken we langzaamaan naar deze verkeerssituaties toe. Op deze manier leer je eveneens op een juiste manier te handelen bij situaties die jij lastig vindt. Ik verzorg de cursus dus in principe geheel op maat.

Praktische informatie

De opfriscursus autorijden is voor degenen die hun rijbewijs B al hebben gehaald, maar al geruime tijd niet hebben gereden en daardoor wat onzeker achter het stuur zijn. Door middel van deze methode help ik je in de door jou geselecteerde aantal lessen terug ‘in het zadel’, zodat jij straks weer volledig zelfstandig en met het nodige zelfvertrouwen deelneemt aan het verkeer. Het krijgen van controle over de auto en een zeker gevoel op de weg staan voorop. 

Wil jij ook het autorijden opfrissen? Neem contact op met Autorijschool Tina uit Maarssen door te bellen naar 06-52839600 of door een bericht achter te laten via het contactformulier. Ik help je graag bij het oppakken van het autorijden

Wil je leren autorijden?

Plan snel je eerste rijles met Rijschool Tina!

Scroll to Top