RIJLESPAKKET

Neem voordelig een pakket af bij Autorijschool Tina en wees
verzekerd een optimale invulling van de lessen.
Ook voor gespecialiseerde rijlessen.

Rijlespakket afnemen bij Autorijschool Tina

Autorijschool Tina biedt verschillende pakketten aan tegen zeer scherpe prijzen. Ik verzorg zelfs gespecialiseerde rijlessen. Vandaar dat er vast en zeker een geschikt rijlespakket binnen Maarsen of elders in Utrecht voor jou tussen zit. Uiteraard plan ik elke sessie zo in dat je het beste uit elke rijles haalt!

Verschillende mogelijkheden

Welk pakket het beste bij jou past hangt uiteraard af van jouw talent voor autorijden, of je last hebt van bepaalde angsten en hoeveel tijd jij in de lessen kunt steken. Hieronder vind je een overzicht van alle rijlespakketten. Een losse les bedraagt overigens € 65,00 per uur.

Pakket 1

20 rijuren + tussentijdse toets
en Examen + examen aanvraag
Prijs € 1800,-

Pakket 2

30 rijuren + tussentijdse toets
en Examen + examen aanvraag
Prijs € 2400,-

Pakket 3

40 rijuren + tussentijdse toets
en Examen + examen aanvraag
Prijs € 3000,-

10 rijlessen  € 625,-
Praktijkexamen €290,-
Tussentijdse toets (TTT) €250,-
Extra kosten Faalangst en BNOR Examen € 105,-     

We adviseren een tussentijdse toets, omdat je slagingskans daarmee aanzienlijk (+50%) wordt vergroot.

Mogelijk om in termijnen te betalen, informeer naar de voorwaarden.

Meer weten of eerst een gratis proefles? Neem direct contact op.

Aanvullende informatie

Om te kijken welk pakket het beste bij jou past, raad ik je aan een proefles bij mij in te plannen. Deze is gratis indien je besluit een autorijlespakket bij mij af te nemen, anders wordt er een normaal uurtarief in rekening gebracht.. Alle autorijlessen zijn exclusief tussentijdse toets (deze kost € 250,00). Alle pakketten zijn inclusief praktijkexamen (deze kost € 290,00). Het faalangstpakket en rijangstpakket zijn net zo duur als de reguliere pakketten. Het enige verschil is dat hier nog € 105,00 bijkomt wanneer je een rijangst- of faalangstexamen aanvraagt. Lukt het niet om het volledige bedrag in een keer te financieren? In overleg kun je eventueel verdeeld over 3 termijnen betalen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een rijlespakket neem je contact op met Autoschool Tina uit Maarssen. Bel hiervoor naar 06-52839600 of vul het contactformulier in. Ik help je spoedig verder.

Wil je leren autorijden?

Plan snel je eerste rijles met Rijschool Tina!

Scroll to Top